MOOTTORIPYÖRÄN AKKU

Exide agm ready tai Gel

Moottoripyörän akkuja käytetään tietenkin moottoripyörissä, mutta niitä käytetään myös lumikelkoissa, puutarhatraktoreissa, ruohonleikkureissa, mönkijöissä ja mopoissa. Se minkä akun sinä valitset riippuu tarpeistasi ja ajotavastasi. Ajo voi tapahtua missä tahansa – nopeilta moottoriteiltä metsäteille. Valitse oikea moottoripyörän akku tarvittaessa jälleenmyyjäsi avustuksella.

Nyt Exide moottoripyöränakut toimitetaan joko tehdashapotettuina tai hapotuspakkauksella varustettuna, jossa on tarvittava määrä happoa. Hapotus on helpompaa ja turvallisempaa. Ei tarvitse käsitellä irrallista happoa.

Lue lisää Exide moottoripyöräakkujen ominaisuuksista
Lataa moottoripyöräakkujen turvallisuusohjeet

 

 • EXIDE AGM READY TAI GEL

  Exide AGM Ready tai GEL (tehdassuljettu) ovat venttiiliohjattuja AGM ja Geeli akkuja. Akut  hapotetaan valmiiksi tehtaalla. Suljettuihin akkuihin ei tarvitse lisätä akkuvettä, suljetut akut soveltuvatkin siksi erityisen hyvin ajoneuvoihin jossa akut sijaitsevat hankalassa paikassa. Ainoastaan 12V malleja. Muista lukea akun mukana tuleva turvallisuusohje.

 • EXIDE AGM

  Exide AGM (huoltovapaa) on suljettu akku (AGM-teknologia) ja heti valmis käyttöön. Akku sopii erinomaisesti asennettavaksi hankalaankin paikkaan ja se on kestävämpi kuin vakioakut. Exide AGM kestää kovaa käyttöä ja sopii hyvin esim. maastokäyttöön ja lumikelkkoihin. Akkuun ei tarvitse koskaan lisätä nestettä. Toimitetaan vain 12 V jännitteelle. Anna akun seistä rauhassa noin 30 minuuttia ennen käyttöönottoa. Muista myös
  Lue lisää

 • EXIDE CONVENTIONAL

  Exide Conventional on vakioakku, joka sopii maantieajoon. Akku toimitetaan kuivavarattuna (elektrolyytti lisätään ennen kuin akku otetaan käyttöön, katso MC-suositustaulukko). Toimitetaan 6 V ja 12 V jännitteille.