EXIDE POWERPRO AGRI & CONSTRUCTION

Valitse alkuperäinen!

PowerPRO Agri & Construction on kehitetty täyttämään erityisesti maatalouden ja rakennusalan suurten OEM-yritysten korkeat vaatimukset. Akku edustaa ainutlaatuista käyttövarmuutta sekä korkeaa käynnistysvoimaa ja kapasiteettia.

Edut
›› Ylivoimainen käynnistysvoima (lisälevyt ja aktiivimateriaali maksimoivat ristikkopinnan)
›› Suunniteltu erityisesti maa- ja metsätalouden sekä rakennusalan koneisiin
›› Vankka rakenne, levyissä hot melt- kiinnitys
›› Kattava valikoima, mukaan lukien erikoistyypit
›› OE-muotoilu ja -rakenne (alkuperäisosat)
›› Huoltovapaa – ei vedenlisäystä

         

 

Akkuvalinnan kolme ratkaisevan tärkeää kriteeriä:

Tärinänkesto:
Kuorma-autoissa ja akun ollessa asennettu auton alustan takaosaan (esim. EURO 5/EURO 6-kuorma-autoissa) vankkarakenteiset ja tärinää kestävät akut ovat välttämätön edellytys, kun halutaan välttää käyttöhäiriöitä. Huonokuntoisilla teillä tai vaativassa maastossa ajoneuvoilta vaaditaan myös korkeaa tärinänkestävyyttä.

 

Syklinkestävyys:
Akun korkea syklinkestävyys on tärkeää pitkän matkan maantieajossa, jolloin ajoneuvossa myös yövytään, kuten myös hyötyajoneuvoissa tiheässä kaupunkiajossa ja  muissa ammattiajoneuvoissa, joissa energiaa kuluu paljon. Syklinkestävällä akulla on maksimaalinen käyttöikä ja se takaa myös akun käyttövarmuuden.

 

Käynnistysvoima:
Suuri käynnistysvoima varmistaa moottorin käynnistymisen myös kylmissä sääolosuhteissa, mikä on välttämätöntä monissa maatalouden ja rakennusalan energiaa vaativissa ajoneuvoissa.