EXIDE ENDURANCEPRO

Vaativaan syklimäärään

Edut
›› + 50 % syklinkestävyyttä verrattuna kuorma-autojen vakioakkuihin (pitkälle kehitettyä SHD-teknologiaa, jossa lasivillamatto erottimena)
›› Ihanteellinen pitkänmatkan ajoon kuorma-autoissa, joissa on ajomukavuutta parantavia lisälaitteita
›› Ihanteellinen kuljetusajoneuvoihin, joissa on hydrauliset/sähköiset nostimet
›› Parantunut kestävyys
›› Vähäinen huollontarve – voi tarvita vedenlisäystä
›› Rakenteen perustana kokemukset alkuperäisakuista

 

               

 

Akkuja kehityshaluiselle yritykselle

Korkeasuorituskykyiset akut pitävät pyörät pyörimässä

Logistiikka on tärkeämpää kuin koskaan aikaisemmin, ja asiakkaat odottavat sekä nopeampia että ennustettavampia toimituksia. Kilpailun leimaamassa ympäristössä ajokalustojen omistajat panostavat ennen kaikkea käyttövarmuuteen, jolla on ratkaiseva merkitys kokonaiskustannuksissa (TCO). Kuorma-auto, joka ei toimi tarkoituksenmukaisesti, tuo tyytymättömiä asiakkaita, johtaa työvoiman ja pääoman puutteelliseen hyödyntämiseen ja pahimmassa tapauksessa sakkoihin ja korvauksiin.
 
Exide on kehittänyt akkusarjansa päämääränään käyttöhäiriöriskien minimointi ja asiakkaiden kilpailuedut. Tuloksena ovat alhaisemmat kokonaiskustannukset ja akkuja joka tarpeeseen.
Exide on OE-akkujen asiantuntija, joka auttaa sinua valitsemaan oikean akun. Olitpa sitten ajokaluston omistaja tai autonasentaja, on tärkeää tehdä käyttöolosuhteisiin nähden oikeita valintoja. Akun suorituskyvyssä on pidettävä mielessä kolme kriteeriä: tärinänkesto, syklinkesto ja käynnistysvoim