KUORMA- JA LINJA-AUTOT

Exide Technologies on kehittänyt erityisen käyttövarmat akut sellaisia raskaita ajoneuvoja varten, joissa on runsaasti tehoa vaativia varusteita. Näiden akkujen suoritusarvot ovat hyvät ja niiden käyttöikä on pitkä.

  • EXIDE EXPERT HVR®

      Tehokas ratkaisu vuoden 2000 jälkeen valmistettuihin ajoneuvoihin sekä vanhempiin, kovassa käytössä oleviin ajoneuvoihin. – Pitkä käyttöikä erittäin vaativissa, raskaissa ammattiajoneuvoissa. – Täysin huoltovapaa ja ainutlaatuinen akkurakenne, joka antaa ylivoimaisen suojan voimakasta tärinää ja iskuja vastaan. – Sisäänrakennettu HVR-tekniikka, Ca/Ca-seos ja keskitetty kaasunpoisto kipinäsuojattujen suodattimien avulla.            

  • EXIDE PROFESSIONAL POWER

        Joustava ja kestävä valinta kaikkiin säännöllisesti käytettäviin tie-, maatalous- tai työajoneuvoihin ja -koneisiin. – Suunniteltu antamaan mahdollisimman suuren käynnistystehon tavallisille ammattiajoneuvoille. – Täysin huoltovapaa akku, jossa huippuluokan sähköinen suorituskyky ja vankka rakenne ovat täydellisessä tasapainossa. – Mekaanisesti vahvistettu kennorakenne, Ca/Ca-seos ja keskitetty kaasunpoisto kipinäsuojattujen suodattimien ansiosta.      

  • EXIDE PROFESSIONAL

        Erittäin kustannustehokas ratkaisu tavallisiin, säännöllisessä käytössä oleviin ajoneuvoihin. – Perinteisiin, ennen vuotta 2000 valmistettuihin ajoneuvoihin. – Suunniteltu normaaliin asennukseen. – Vakiolyijyhappotekniikka, Sb/Ca-seos ja vakiotulppa.