EXIDE AGM

Valitse alkuperäinen!

Exide kehitti ensimmäisen AGM-akun Start-Stop-autoihin jo vuonna 2004. Sen jälkeen olemme jatkuvasti kehittäneet tätä teknologiaa ja saaneet aikaan merkittäviä parannuksia sekä tehokkuudessa että suorituskyvyssä. Olemme sijoittaneet huomattavia summia tuotantotilojen optimoimiseen ja kuulumme maailman johtaviin AGM-akkutoimittajiin. Täytämme autovalmistajien tiukat vaatimukset, minkä ansiosta laatuakkummenauttivat myös jälkimarkkinoiden suurta luottamusta.

Exiden AGM-akut Start-Stop-autoille on valmistetttu erittäin korkeasuorituskykyisistä materiaaleista ja komponenteista kuten esim. erittäin imukykyisistä lasikuituerottimista, pitkälle kehitetyistä lyijy-tina-lejeeringeistä ja ainutlaatuisista aktiiviseen materiaaliin lisätyistä hiiliapuaineista. Akut ovat ihanteellinen ratkaisu Start-Stop-autoihin, joissa on lisäksi jarrutusenergian talteenotto ja muita älykkäitä, polttoainetta säästäviä toimintoja.

LVSV_13

Edut

›› Erittäin korkea varauksen vastaanottokyky

›› 4 kertaa parempi syklikestävyys kuin vakioakuissa

›› Optimoitu käyttöön osittain varatussa tilassa

›› Ihanteelliset suuriin autoihin, SUVeihin, pakettiautoihin ja Start-Stop- autoihin, joissa on energiaa vaativia sähkölaitteita

›› VRLA rekombinaatioakku (venttiiliohjattu) takaa korkean käyttövarmuuden ja ehkäisee happovuotoja

›› Valmistettu uusinta teknologiaa hyödyntäen – autovalmistajien hyväksymä

›› Rajattu määrä akkutyyppejä, jotka kattavat suuren osan autokalustoa

›› Alhainen itsepurkautuminen ja pitkä varastointikestävyys

 

Nyckeldata AGM

 

LVSV_3_1  LVSV_3_2  LVSV_3_3  LVSV_3_3  LVSV_3_5

 

 

LVSV_4

 

LVSV_5

 

Lue lisää (pdf)