ASUNTOVAUNUN AKUT

Asuntovaunussa ja -autossa lomailevan turvallisuus ja mukavuus riippuvat vaunun tai auton varusteiden jatkuvasta virransaannista. Usein juuri akut huolehtivat tärkeistä laitteista kuten jääkaapista, vesipumpusta, radiosta, GPS:stä, lämmittimestä ja ilmastoinnista. Exiden uusi Multifitakkuvalikoima varmistaa, että varusteet toimivat ja vastaavat niin ammattilaisten kuin yksityistenkin käyttäjien tarpeita. Kun sinulla on oikein valittu asuntovaunuakku asuntovaunussasi tai -autossasi, voit nauttia matkoistasi ja unohtaa turhat huolet tärkeiden laitteiden sähkökatkoista. Osa valikoimasta on myös DNV-sertifioitu tuoteturvallisuuden ja luotettavuuden osalta.

es950

EQUIPMENT GEL -akkuvalikoima on suunniteltu virtalähteeksi nykyaikaisiin vapaa-ajan ajoneuvoihin, joissa on runsas sähkövarustelu ja suuri energiantarve. Akut voidaan rakenteensa ansiosta asentaa erittäin joustavasti matkustamoon ja jopa kyljelleen.

Lue lisää

Marin_Eng_1_3

ep450

DUAL AGM -akkuvalikoima on suunniteltu käytettäväksi nykyaikaisiin asuntoautoihin ja -vaunuihin. Akut voidaan rakenteensa ansiosta asentaa joustavasti ahtaisiin tiloihin ja jopa kyljelleen, ne ovat roiskesuojattuja ja rakenteeltaan vuotamattomia eivätkä vaadi elektrolyyttitason tarkastusta ja vedentäyttöä

Lue lisää

Marin_Eng_1_2

er550

Akkuvalikoima, joka on suunniteltu virtalähteeksi perinteisiin asuntoautoihin ja -vaunuihin. DUAL-tyyppisen akun rakenne on suunniteltu pystysennukseen, se on vuotosuojattu ja varustettu keskitetyllä kaasunpoistolla ja kipinöinnin estolla.

Lue lisää

Marin_Eng_1_2