TEKSTIVIESTIPALVELU KUN ON AIKA YLLÄPITOVARATA AKKUJA ERI KULKUNEUVOIHIN

Palvelusta

Haluatko muistutuksen, kun on aika tarkistaa akkusi? Ilmoittaudu alla olevaan maksuttomaan tekstiviestipalveluumme, niin muistutamme sinua, kun on aika varata akkusi.

Ajoneuvoissa, joita käytetään vain kausiajoon, akut on varattava säännöllisin väliajoin, jotta taataan niiden moitteeton toiminta ja pitkä käyttöikä. Tekstiviestipalvelumme auttaa sinua varmistamaan, että veneesi, moottoripyöräsi tai autosi käynnistyy pitkänkin seisokin jälkeen.

ILMASTO VAIKUTTAA AKKUIHIN
Olemme jakaneet Suomen kolmeen vyöhykkeeseen: Etelä-, Keski- ja Pohjois-Suomi. Tähän ovat syynä erilaiset lämpötilat maan eri osissa. Ilmoita siis, missä osassa maata asut, kun kirjoittaudut tekstiviestipalveluumme.

MITEN USEIN SAAN TEKSTIVIESTIN?
Erityyppisten ajoneuvojen akut vaativat varaamista/kunnossapitoa eri ajankohtina. Joitakin ajoneuvoja käytetään esimerkiksi vain kausiajoon. Ilmoita, mistä ajoneuvotyypeistä haluat muistutuksen tekstiviestillä. Alla olevasta näet eri ajoneuvotyyppejä koskevien tekstiviestien lähettämisajankohdat.

  • Moottoripyörät, matkailuvaunut, veneet, ruohonleikkurit ja vesiskootterit
    N. 2 tekstiviestiä kaudessa; yksi keväällä ennen ajokauden alkua ja yksi syksyllä kauden päättyessä.
  • Lumikelkat
    N. 2 tekstiviestiä kaudessa; yksi syksyllä ennen kauden alkua ja yksi keväällä kauden päättyessä.
  • Auto ja maastoajoneuvot
    N. 1 tekstiviesti kaudessa; talven tullessa Pohjois-Suomeen, talven tullessa Keski-Suomeen ja talven tullessa Etelä-Suomeen

Tietyissä tapauksissa saatamme lähettää ylimääräisen tekstiviestin, esim. loppukeväästä kylmän sään yllättäessä.

Rekisteröintilomake:


Etelä-Suomi Keski-Suomi Pohjois-Suomi

Peruutuslomake